München

18 juli 2025 - München, Duitsland

🚄 Vandaag zijn we met de trein naar München gegaan: één van de twee steden die Lennart graag wil bezoeken.

🎶We beginnen bij Marienplatz, waar we direct getrakteerd worden op een jeugdkoor. Het hoort bij Pueri Cantores, een internationaal koorfestival. Na wat luisteren gaan we richting de fanshop van Bayern München (die op Lennart zijn wishlist staat). Lennart koopt een sjaaltje van Bayern München en wat andere gadgets.

⛪️We bekijken de St. Peter en de raadhuistoren, van binnen en van buiten. In de St. Peter staat wederom een koor te zingen onder orgelbegeleidinng. In deze setting in de kerk klinkt het zeer mooi (zie video). We bezoeken leuke en unieke winkeltjes, genieten van een terrasje nemen daarna de metro naar het Olympisch park. Hier vermaken de kids zich op het water in een opblaasbaar looprad, eten we een ijsje en rusten we uit. We zien straatartiesten en andere kunstwerken.

🛤Einde middag keren we moe maar voldaan huiswaarts en strijken we in Wolfratshausen neer op een binnentuin bij een Grieks restaurant. Op de camping genieten we na tijdens een heerlijke zomeravond. Wat een fijne vibe heerst hier op de camping. Goede keuze! Alweer een heerlijke vakantiedag!

1. Gezina:
    Wat leuk!
  2. Marjon:
    Heerlijk!!!!!
  3. Rolf:
    18 juli 2025
    Gaaf allemaal. Lekker veel te beleven en om van te genieten. Veel lol zo te zien
    Voor Rudolf ook nog n Märklin gescoord?
  4. Venemaatjes:
    Wel wat rollend materieel gescoord, maar geen Märklin. 🤗