Eerste ritten - lekker op weg

15 juli 2025 - Aichelberg, Duitsland

Gister namiddag kwamen we aan in Gendt. We stonden op een camperplaats samen met "Vierdaagse-vrijwilligers en -lopers". De sfeer was erg gemoedelijk. In de avond deden we een spelletje met de kids en daarna konden we nog lekker lang buiten zitten met een lekker drankje.

Vanochtend vertrokken we vroeg, kwart voor 8, na een snel ontbijt met yoghurt en vers fruit. De rit zou volgens de navigatie 6,5u zijn. Nu weten we uit ervaring dat er onderweg van alles gebeurt om deze 6,5u naar bijvoorbeeld 8,5u te krijgen...naast tank-, lunch- of rustmomenten kan er natuurlijk 'stau' in Duitsland zijn of andere vertragingen en sowieso rijden we max 100km p/u met de camper.
Dus vol goede moed op weg. Net voor de snelweg zagen we een groep Vierdaagse-lopers op het viaduct boven ons.

Zonder al te veel oponthoud besluiten we rond half 1 te lunchen icm tanken. Na deze pitstop bleek dat het nog maar 1,5 u te rijden zou zijn. Top!

En ja hoor, niks 8,5u...gewoon lekker 2e helft middag aankomen op de camping in Aichelberg: parkeren, ijsje,  'wat is de WiFi-code', douchen, balletje trappen..heerlijk.
Goede eerste ritten gehad. Fijn!

Morgen staat LegoLand Günzburg op de planning!

1. Gezina:
    15 juli 2025
    Wat leuk om zo nog n stukje Vierdaagse mee te pakken. En fijn dat jullie 1e deel zo vlot is verlopen. Veel plezier in Legoland!
  2. Mar:
    15 juli 2025
    Dat klinkt idd als 2 voorspoedige dagen. Fijn dat de camper weer goed rijdt. Heel veel plezier met lego kijken en spelen 😃
  3. Catrina:
    15 juli 2025
    Veel plezier in Legoland, en natuurlijk de overige dagen ;)
  4. Ilja:
    Fijn dat jullie lekker onderweg zijn. Veel plezier in Legoland 😊
  5. Coba:
    15 juli 2025
    Eindelijk…. weer met de camper op pad en nieuwe avonturen beleven!

Heel veel plezier, gezelligheid en mooie momenten samen.
    Geniet ervan! 😘